Ublížils´

Ublížils´

Anotace: Takové decentní retro, asi už jinak nemám, o čem bych psala:)

Jsem Tvůj anděl a...
uspávám Tě pohádkou,
když bezesná je noc

Jsem Tvůj anděl a...
chci být i Tvou památkou
když bezcílný je den

jsem Tvůj ďábel, vím...
že hřích v duši pramení
a rozlévá svou moc

jsem Tvůj ďábel a vím...
že jednou skončíš v plameni.
Pro výstrahu všem!!!
Autor Algernoon, 08.06.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale, ale nač tolik zloby.

09.06.2007 10:32:00 | vandule

Z té básničky je cítit smutek.

09.06.2007 07:41:00 | frany73

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí