Doznání o mém prasečím pokoji

Doznání o mém prasečím pokoji

Anotace: Kdo má ještě hnusnější pokoj, ať napíše. Myslím, že se ale nechytáte.

Rozhodl jsem se,
Že se s vámi podělím o svůj bordel
V pokoji.
(tentokrát hlavu vynechám)
Budu psát věc po věci,
Co leží jen na zemi
(Stolu a posteli odpustím)
Tak tedy:
Dva kopce starých knih
(Přesně 31 zaprášených sraček)
Prázdná láhev od Trendy
Noviny
Odmaturuj z českého jazyka
Maturujeme z českého jazyka
Přeplněný koš
O který jsou opřené Večerní písně od V. Hálka
(Patřili by spíš do něj)
Ohlas písní ruských od Čelakovského
(Ty také)
Markéta Lazarová od Vančury
(Ta prý také)
Čistý papír
Lev, čarodějnice a skříň od C. S. Lewise
Obal od taveného sýru
Obal od hermelínu
Pytlík
Pytlík
Papír s účtama
Izolepa
Padesátník
Obal od sušenek
Čekání na Godota od Becketta
Maturitní otázky z češtiny
Formulář o daňovém přiznání
Papír s reáliemi z angličtiny
Sešit z angličtiny
České a slovenské hity 20. století 1
Sešit z českého jazyka
Prázdná láhev od Trendy
Obal od neznámého sešitu
Pravidla pro zkoušky Cermatu
Sešit z matematiky
Roztrhané džíny
Sešit úkolů na angličtinu
Další obal od sýru
Těžká hodina od Wolkera
Pytlík
Plná láhev s mou oblíbenou limonádou Trendy
Obal od cédéčka
Prázdná láhev od Trendy
Seznam písniček od Kryla
Pytlík
Mikrofon na počítač
Sluchátka
Dopisní obálka
Lepítka
Krabička od gamepadu
Papír s nějakou básní
Sešit se slovíčkama na angličtinu
Povídky malostranské od Nerudy
Naši furianti od L. Stroupežnického
Prázdná láhev od Trendy
Papíry s právem
Leták na prodejní akci zboží z dovozu
Pytlík
Posmrkaný kapesník
Další posmrkaný kapesník
Pytlík
Pytlík
Kopa starých sešitů z angličtiny
Kolébka od Jiráska
Zpěvník od Kryla
Učebnice Němčiny
Sešit Němčiny
Mikina Nike
Rolák Čang
Kalhoty
Sto sonetů Lauře od Petrarci
Papír s anglickou básní
Leták z Plusu
Starý sešit z Práva
Kapesník
Pytlík
Neidentifikovatelný papír
Písemka z účetnictví (za dva)
Papír s texty písniček
Osamělá ponožka
Učebnice z práva
Obal od Fidorky
Hrozny hněvu od Steinbecka
Vekslák od Frýborta
Lepidlo
(No vida, co jsem se ho dnes nahledal)
Posmrkaný kapesník
Pytlík
Písemka z občanky (za jedna)
Nepravidelná slovesa z angličtiny
Učebnice z účetnictví
S počítačem nejen k maturitě
Papír s nějakou básní
Krvavý kapesník
Pár ponožek
Pár ponožek
Modré slipy
Khaki tričko
Zelené tričko
Šedé, propocené tričko
Bílé slipy
Kapesníky
Kytara
Čistý papír
Prázdná láhev od Trendy
Autor Jan Simon, 23.04.2005
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí