Spolu

Spolu

Anotace: tak tohle vymyslela moje 11LETÁ SEGRA je v tom sakra dobrá..:o)).

Jako vánek co za chvíli zmizí
jako čas který rychle uteče
jako srdce co na poplach buší
že láska mi před očima uteče

Jako smrt která se vrací pro oběď
jako život plný zvratů
jako krásný pocit co bych chtěla teď
že je láska bez cavyků?

jako pocit který mě hladí po těle
jako anděl s křídly
jako milovat se něžně,skvěle
jako čas který rychle uteče...

chtěla bych ochutnat s tebou nehynoucí rozkoš,
chtěla bych vzlétnou do oblak
chtěla bych strach a pláč vzhodit na koš
....a zařenou na obloze černý mrak.....

kdy naše oči se setkají
kdy s nebe se díváš na mě
kdy poletím k tobě do nebe
kdy bude naše setkání
já rozhlížím se zmateně...

na okno zamlžené.....
....pomalu tvé jmého píši...

Už moje srdce nedýchá
už zavírám víčky pomalu
už říkám:,,Konec života"!
bez tebe čas utíká pomalu

....oči se otevřou,duše povztává
mé oči tě uvidí a naděje zůstává
v říši pocitů a návratu jsem
.....jako kdybych se procházela krásným snem..
Autor Lykan, 09.06.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí