Ruměná tvář

Ruměná tvář

Anotace: usedavého pláče

Usedavý pláč
usedl
a usedlými pohyby
si zapálil kostku medu.

Mazal si ho chvíli kolem úst
a pak, s ruměncem na tváři
začal místo medu mazat rum
na tu tvář ruměnou
rum-měnou
rum mění tvář

i usedavému pláči

v stínu ruské dáči
zaplakal...
Autor Franti, 09.06.2007
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak takový zvrat jsem nečekala... Pěkné ... Pěkně...

12.06.2007 13:47:00 | Morgana la Fay

:-))

09.06.2007 19:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí