Osamění

Osamění

Anotace: Napsáno a také věnováno ZŠ Slavičín!

Sbírka: Modrá slza

Já!
Jsem jen stroj!
Stroj bez citu a bez životu,
obcházíš mě jak kus monolitu.

Jak čepel meče z oceli,
sám a sám ležím ve své posteli,
Na srdci nesmírné to hoře,
ať se vám to rýmuje, jsem chladný jako moře!!!!!!

Jsem robot - dítě ušité vám na míru,
házíte po mě opovržení nabírané plnou hrstí.
Bez debaty zabalené v dárkovém papíru
a převázané stužkou utkanou z nenávisti!!!

Jsem jak Remarqueův obelisk,
jenž neuměl se smát,
chtěl jsem světu ukázat,
že umím milovat!!!
Autor ringil-suky, 09.06.2007
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Pešulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:(- ó tolik podceňování. Zadrž člověče, na každém je něco přitažlivého.

10.06.2007 10:39:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí