Tichý spánek

Tichý spánek

Anotace: ... ... Další smutná ... ...

Zavíráš oči...

/A voda padá.../

/Svět se točí.../

Tváři bledá...

Usínáš snáze

/Slunce zapadá.../

/Konec, zdá se.../

Dívko mladá...

Opouštíš mně

/Hvězda pohasíná.../

/Krajina v temnotě.../

Zbyl jen stín a-

- Vzpomínky...
Autor Nikytu, 09.06.2007
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí