Neplakej...motýlku

Neplakej...motýlku

Anotace: ...moc prosím o komentáře, děkuju

Neplakej motýlku,
ze sna vytržený.

v marné blízkosti,
s krutou lítostí,
s puntíkatou otázkou,
bez kostkované odpovědi

v zamračených poduškách,
hlas, co hladí po ouškách,
medovým pohledem,
s pramínkem samoty

kdy smysl ve vteřině,
sklouzne po peřině,
se slzou...
po zablácených řasách...
Autor sportackaverunka, 09.06.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...sladká...

21.06.2007 16:03:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí