Poštolko

Poštolko

Anotace: Kubíku, děkuju, žes mne nepustil... ale neodpustím ti to.

nepočkalas, poštolko…
ulétla jsi
střemhlav vrhla ses dolů
nepočkalas…
marně jsem volala,
marně se bránila,
odstrkovala ruce,
chtěla za tebou…
nepočkalas, poštolko!
opustila jsi mne
odlétla
nechala mě s bolestí
se smutkem
samotnou
nepočkala jsi…
on mne nepustil…
nemohla jsem hned
…když křičela jsi…
jít za tebou…
držel mi ruce,
tiskl mne k sobě
líbal mne, aby utišil můj křik…
já nemohla, poštolko, věř mi…
slyšela jsem tvé volání
snažila se mu vymanit,
nešlo to, poštolko, nešlo…
a tys nepočkala…
odlétla jsi, zrádkyně s křídly!
Autor Temeraire, 10.06.2007
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí