Ach pane starosto

Ach pane starosto

Anotace: Tohle moje dílko je už malinka starší a konečně jsem se donutila ho sem dát!!

Kampak se ženeš,
jinochu rozmilý?
Snad dobré zprávy někam neseš,
Jinochu rozmilý?

Ach pane starosto,
strašná věc se stala!
Ach pane starost,
matka Vám zemřela.

Copak to povídáš,
Jinochu rozmilý?
Víš jistě, že správné zprávy máš,
Jinochu rozmilý?

Ach pane starosto,
já hluchý nejsem.
Ach pane starosto,
mohu jít když vyřídil jsem?

Pověz mi co se stalo,
Jinochu rozmilý?
Kde její tělo se našlo,
Jinochu rozmilý?

Ach pane starosto,
tam vzadu za vsí!
Ach pane straosto,
ležela ne zemi, našli ji psi!

Viděl někdo vraha,
Jinochu rozmilý?
Či hledat ho bude marná snaha,
Jinochu rozmilý?

Ach pane starosto,
já neřekl, že byla to vražda!
Ach pane starosto,
její smrt už není mi záhada!

Co není záhada,
Jinochu rozmilý?
Třeba byla to nešťastná náhoda,
Jinochu rozmilý?

Ach pane starosto,
Vy jste ji zabil!
Ach pane starosto,
Vy jste tam byl!

Ano, já tam byl,
Jinochu rozmilý!
Ano, já tu ženu zabil,
Jinochu rozmilý!

Ach pane strosto,
já nejsem sto!
Ach pane starosto,
položte to!

Já musím,
Jinochu rozmilý!
Budeš kráný s krkem přeťatým,
Jinochu rozmilý!

Ach pane sta..
Autor Luďka, 10.06.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:), přečti si to po sobě, chybí Ti tam pár písmenek.

10.06.2007 10:05:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí