Mohawkové

Mohawkové

Anotace: zakládací básnička jednoho klubu,který si hraje na indiány .

Mohawkové

Jako správní indiáni,
svoji čest si velmi chrání,
dobré skutky denní chleba,
vyzívat je není třeba.
Občas také ňáký špás,
už je to tu ovšem zas.
Lakros hrajem bez oddechu,
to je potom shonu spěchu
ke cti naší, dlužno říci,
že jsme silní jako býci,
cvičení nás zkrátka baví,
jak vedoucí kradmo praví,
když nás nutí cvičiti
a krev svoji potiti.
V létě spíme pod stany,
neboli též vigvami.
Přírodou se kocháme,
zdravou ji však necháme.
Za svým vždycky jdem jak lvové,
tak to činí Mohawkové.
Autor sarady, 10.06.2007
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyzývat - vigvamy. Oprav si to. Jinak je to milá básnička.

10.06.2007 09:49:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí