Čekání na radost

Čekání na radost

Anotace: další věnovaní :P....pro mou sestřenku :)....aby nikdy nezapomněla snít a vzpomínala na dny na chatě :)

dávám ti do vínku
pět modrých kamínků
a v ty černé aleje
střež je a hledej je

hrály jsme písničky
pro tři,čtyři balíčky
radostí a citů
schovaných..v dece..za úsvitu

lezly jsme po stromech
a poslouchaly
příběhy našich předků
napjatě.. a bez výsledku

historie učí
jak hrabat a mučit
my jsme však hluší
tělem i duší

když jsme se potkaly
svoje sny poslaly
(po větru)

a čekaly na zázrak
Autor DIDADA, 10.06.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas, Cucku, tohle je super :)))

10.06.2007 20:07:00 | Emis

Tahle nejhezčí co jsem od tebe četla..

10.06.2007 15:47:00 | W.O.K.O.

Zajímavá, konec se mi dost líbil

10.06.2007 13:05:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí