Dík

Dík

Anotace: Mé nejlepší kamarádce k narozeninám! :-*

Jsi nej, protože život bez tebe,
je jako srdce bez aorty.
Jsi nej, protože koukáš na nebe,
a miluješ sladké dorty.
Jsi nej, protože se trápíš,
když se trápím já.
Jsi nej, protože oči sklápíš,
když růži Ti dá.
Jsi nej, protože bys pro ostatní umřela
a všem odpustila.
Jsi nej, protože své srdce bys uzavřela,
kdybys lživě promluvila.

Děkuji Ti, za každou společnou vteřinu
Děkuji Ti i za koupenou peřinu!
Děkuji Ti a zárověň se omlouvám,
že mám lidské chyby.
,,Mám Tě ráda" nepromlouvám,
jelikož se stydím.

Netrap se kvůli chybě ve větě,
Žiješ přeci na světě...
...Kde chybuje každý...
...Když spáchá těžké vraždy

*Pro Miki navždy*
Autor wigi.sama, 10.06.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí