Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

Anotace: Trošku zmatený, snad se bude líbit ;-)

Připadám si jako ve filmu,
Kdy děj kolem mě jen probíhá.
Chodím od jednoho k druhému
A to, co hledám, se přede mnou ukrývá.

Už ani nevím, co to bylo,
Snad láska? Štěstí?
Co mi tak moc chybělo.
Nějak jsem ztratila zájem,
O věci a příležitosti,
Které dřív pro mě byly rájem.

Věci, ze kterých jsem se radovala,
Jsou ztracené ve tmě.
Kde bych je teď hledala,
Když už nejsou ve mně?

Nejsem prázdná, něco tu je,
Občas to prolétne mou hlavou,
A pak zase na čas odpluje.
Pojmenovat to, stává se věcí těžkou.

Je to vzpomínka? Touha? Či pocit?
Nebo slunce, co po nebi pluje?
Proč připadám si, jako by neměl skončit?
Proč myslím si, že tu opravdu je?
Autor Echo, 10.06.2007
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Dona Quixote, Sladkalu, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, všichni hledáme velké NĚCO...ST

05.11.2010 18:54:00 | Sladkalu

Ale ne, asi nějaká pauza, kdy se člověk zpátky hledá.To není zmatené, ale dost dobře vyjádřená nálada.

27.08.2010 18:49:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí