úklid:-))))))))))))))

úklid:-))))))))))))))

Anotace: úklid v dušičce

Uprostřed pokoje
pavučina se houpá,
Chytám se do sítě,
že prý jsem hloupá
Zamotávám se do šedých nití
svázaná k Tobě srdcem chci býti
Tvá muška v pasti
v zajetí slasti
Krájíš čas v očích faleš máš
pochoutka na dosah
Možná máš horečku
jsi můj vrah
Sfouknu tě blbečku
luxem vysaju,
utrhnu hlavičku
však já si s Tebou pavoučku
pěkně pohraju!
Autor laura3, 10.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí