marně

marně

Anotace: marně

Marně
do třetice dobrého i zlého
dokonce i kulatého,
zlomený rampouch ztratil tón

puklým srdcem zapěl zvon

cosi
o zvonech
v Montgomery.

Tam, kde žijí sloni
bystří sloni
a kde slovo "marný" není definice
nýbrž nonsens.
Autor Franti, 10.06.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"marně" se mi honí hlavou všechny myšlenky, které mě při "marně" napadají..

11.06.2007 22:18:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí