Bolest

Bolest

Anotace: Když mi bylo hodně špatně...

Bolest

Když říkám, že návštěvy ráda mám,
nesmíš to do slova brát.
Tebe totiž jedinou nevítám,
nechci si s tebou hrát.
Končí zábava,
když zaťukáš na dveře,
v očích únava,
zplihávají kadeře.
Všechny hříchy mi odpusť,
netrestej mě hlavně,
ze svých spárů mě propusť,
jednej se mnou rovně.
Jsi mocná moc,
já jsem nic proti tobě,
dokážeš i zkazit noc,
díky tobě se vidím v hrobě.
Málo kdo si zaslouží být s tebou den co den,
prosím jednej s námi s mírou,
vždyť mám i ledový sen.
zakončený temnou dírou..
Usínám tak odejdi….
Autor chumka, 10.06.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí