Krásný den, krásnou noc

Krásný den, krásnou noc

Anotace: Básnička kamarádovi na dobrou noc :)

Krásný den, krásnou noc

Tak jak dnes svítilo sluníčko,
přeju ti krásné spaníčko.
Jako se paprsky vlnily,
sny aby se ti plnily.
Jak tráva se zelenala,
aby tvá láska nelenila.
Tak jak bylo nebe bez oblak,
zahrabej se pod povlak.
Jak byl dnes každý znavený,
to ti dává znamení,
načerpat na zítra energie dost,
žádá to totiž tvá mladost.
Podobně jak ptáci zpívali,
posílám to pusu z povzdálí.
Přeju ti krásné sny,
a dík za to že jsi.
Autor chumka, 10.06.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už třeba za to, že se to nestydíš říct, už třeba za to že jsi mu to řekla.

11.06.2007 10:12:00 | stryc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí