Vyvraždění andělů

Vyvraždění andělů

Anotace: není to stylisticky moc dobré, ale tady je pro mě důležitý obsah, který vyjadřuje mé pocity z určitého období života...

Mezi životem a smrtí
tě lidé kolem žít nutí,
odsuzují to, co děláš,
ale ty se stejně nedáš.
Vždycky budeš jako teď
- chladná, ostrá jako led.

Zuby projedou šíjí,
jeho bolest tě míjí.
Vysáváš z něj všechnu krev,
jazyk cítí bušit tep.
Umírá v tvé náručí,
smrt přijde, až jí poručíš.

Pomalu ho užíráš,
netušíš, že umíráš.
Jeho smrt postihne tebe,
čistá duše jde do Nebe.
Tvoje spadne dolů přímo,
trpká, tmavá jako víno.
Zčernalá hříchy jako noc,
zatím máš nad všemi moc.

Už víš, že poslední je tvůj den,
víš i, že v noci nezříš sen.
Tvá moc nad všei mizí,
vše kolem přijde ti cizí.

Teď anděl umírá v rukou tvých,
nekdy neuslyšíš jeho smích.
Ochránce zabila jsi svého,
neposlechlas pokyn: "NECH HO!"

Posloucháš jen sama sebe,
před tebou uzavírá se Nebe.
Nevejdeš zlatou branou do Ráje,
nikdy neoslavíš příchod máje.

Teď vidíš, co jsi způsobila -
- anděly jsi vyvraždila...
Autor Lucyinka, 10.06.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí