Něcoo?

Něcoo?

Anotace: je to tu

NĚCOOO..CO?
Každý si budeje svuj život ale já nemám co budovat sny a plány sou pryč už není nic zbyl jen hloupý kýč!
A já už jsem jen já a nechce se mi nic budovat plánovat a snít..
Už se mi nechce vůbec nic..
Přátelé?
Už odešli a s němá i můj cit a fajn nálada, pocit prázdnoty po nich jen zustává, už ani nechci nové přátelé co zas odejdou, Jako kus hadry mě bez povšimnutí obejdou, protože když jdeš a vidíš ten kus hadry víš že už nemá cenu ho zvedat, a kus svého štestí jí předat..Je to jen stará hadra, se které už nic neušiješ a ani si s ní neužiješ..
Pomalu poslouchám svou piseň na pohřeb a píšu závěť, co komu odkázat a co komu zakázat..Co vlastně po sobě nechat.sama nic nemám jen zkažený dech a plíce na odpis, možná vědění, a na zádech svědění..Pak taky myšlenky...Panebože to bych nikomu neudělala, mé myšlenky abych tady nechala,jen proklínání a zlost, každý by měl toho dost, Moje srdce dotluče a dobouchá, že by?Bouře se rozpoutá..A zas jen hloupě sním a dávám si naděje že se snad něco stane a nadělá, za mnou tenký potůček krvé protéká..Ale vlastně ta krev není moje, je lidí co ublížím a nechám jen oblečení svoje..Už nic nebude..Nebude nic dál.Co by si člověk přál?Slyšet koně hržáát, na mostě stát a přitom se ptát,Na co se vlastně chce ptát, co za co bude stát..Žít život dál,a na nic se neptat, ale chci se zeptat...
Chci se zeptat..O čem teda mám dál snít,plánovat a budovat,do jakého bláta mám zapadat.povíš?nepovíš?řekneš neřekneš?Tak čau a sbohem měj se přeju krásnej život když na mě ses vybod?ne?Jen nemáš čas?Aha tak to beru to je oki, už tomu budou roky..Pořád neodpovídáš na mou výzvu?Tak už na posledy život je boj tak ahoj..
Autor Bow, 10.06.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí