o něm?

o něm?

Anotace: ...

Je to on , ten který mi mohl lásku dát..
Jakou lásku, pořád dokola se ptal..
Láska?
Existuje vůbec?
Kráska?
Jako včelí trubec...
Bzučí to a každy chce mít slovo,
každý na srdci má toho mnoho..
Mnoho toho co chce světu říct,
hoří, plane chce plány příst..
O čem jsou plány? O životě?
Jako na věky milovat Tě?
Co jsou to za slova a věty?
Prázdná a bez dechu..
Jsou to kouzelné květy?
Květy s falešného plechu..
V ryzím zlatě?
Zlato, jen na oko se třpytí..
Ve své síti rybář má Tě?
Jako slunce na cestu ti svítí..
Komu slunce svítí na cestu,
koho jen zdáni klame..
Je to cesta k temnému lesu?
Láska prý i skály láme..
Jaká je to cesta?
Jako každá jiná?..Ze sta?
Ze sta milionu přání..
Starodávných rytířských klání..
O co bojovali?
Rytíří stateční..
Na co se tak strojovali?
Když neměli lístek zpáteční..
Zpátky do světa snů a bdění...
Toho nádherného snění..
Už nic jiného nezbývá,
než snít o životě na kraji světa..
Že na tomhle světě jeden člověk přebývá,
jak asi vypadá v životě ta poslední meta...
Autor Bow, 10.06.2007
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí