Nejen švestky napadá...

Nejen švestky napadá...

Anotace: jméno, které slýchává...

Dívce s úsměvem okvětí sedmikrásky,
té, co si odhrnuje ručkou vlásky,
a očka má jak srna tichá,
ach pochybnosti, ty jsi lichá.

S vůní růže, krása na bodláku,
obloha, a na ní není mraků,
a Slunce září jenom pro ni,
tak ať láskou dívka voní.
Autor Brbla80, 11.06.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásná :) určitě potěšila

11.06.2007 16:58:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí