Krátká a okamžitá

Krátká a okamžitá

Anotace: pro kamarádku, která raději těžkou poesii

Romantické básně svět moc nenosí
"Budou také jiné?", optal se kdosi...

Však ještě budou... plné žluči,
a Kerberovi v břichu kručí,
a jedna hlava druhou dáví,
jsou, lide, pyšní jako pávi,
a ukazuji ocas světu,
ten povyšují nad osvětu,
a slepí jako koťata
tepou tele ze zlata...
Autor Brbla80, 11.06.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí