Jsi můj

Jsi můj

Anotace: Jen na kratičkou chvíli...

Odevzdal ses katu,
na špalek kladeš hlavu,
ještě ti svážu paže,
do bílého hávu.

Sedíš tu tak bezmocně,
pod plachtou složený habán,
zkusmo tě za vlasy tahám,
máš je pěkně přerostlé.

Mým prstům ses svěřil právě,
probírám ti vlásky hravě,
šmik, šmik, jedou nůžky,
zakracují tvoje růžky.

Dal jsi mi svou hlavu,
teď bezelstně se díváš,
jak na kolena padá,
tvá ostříhaná hříva..
Autor Krtica, 23.04.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí