Řeči o víře.

Řeči o víře.

Anotace: Někdy to tak končívá...

Vždy pro nové a lepší idoly,
věrné vztahy byly ničeny.
Jak se tomu vlastně bránit?
Hroutící vztah zachránit?

Když má muž novou lásku v hlavě,
sám se srovná celkem hravě,
svou stálou si k ledu strčí,
a pak na ni odmítavě vrčí.

Výmluvy se najdou snadné,
teď mám holka samé trable,
plno práce, vytížení,
finančně nejsme zajištěni.

Každá mince má dvě strany,
tak i člověk milovaný,
když ho stíháš nezájmem,
ztrácí pod nohama zem.

Důvěra je křehké zboží,
to snad teď víš,
postačí jen maličko,
a už to nikdy naslepíš...
Autor Krtica, 23.04.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí