Chce se mi plakat

Chce se mi plakat

Anotace: ..někdy se lehčejc píše, než mluví..

Chce se mi plakat
Chce se mi schoulit
si pod bradu kolena

Chce se mi plakat
Chce se mi ležet
být jen duše bez těla

Chce se mi plakat
Chce se mi nemluvit
a být pořád tiše

Chce se mi plakat
Chce se mi zmizet
někam pryč do jiné říše

Chce se mi plakat
Chce se mi nedýchat
jen splynout s noční oblohou

Chce se mi plakat
Chce se mi vyletět
tam, kam ani ptáci už nemohou

Chce se mi plakat
Chce se mi být sama
uvězněná v nekonečnu

Chce se mi plakat
Chce se mi nanajít
směr, co vede k bezpečnu

Chce se mi plakat..a přesto nemám slz..
Autor Lea*, 11.06.2007
Přečteno 734x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to pěkné.. moc se mi to líbí :o)

19.07.2007 12:06:00 | -Jojo-

Koukam na tve posledni 3 texty, mozna se mi to zda, ale ty posledni dva mi prijdou jakoby rikanky a dospelym obsahem. Ze by to byl tvuj osobity styl? No nic necham se dal prekvapit.

11.06.2007 17:02:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí