Svítá

Svítá

Anotace: Miluji tě má milovaná tohle je skladba pro tvé srdce.

Nevnímám zpěv bílých vorvaní,
vděčné srdce vložím ti do dlaní.
Pečetˇ lásky patří květinám,
věčný holt prožitým hodinám.

Vojska fialek kráčí vstříc našim dnům,
miluji tě,podléhám denním snům.
Třímám v dlaní malý klíč,
zámky vzdušné zamyká,
tiše přistanou,
ve skutečnosti nastanou.

Toužím barevně snít,
touha daleko společně odejít.
Daleko od čarodějů zlých,
jen s tebou být,
v rouše našich srdcí upřímných.

Jedno tělo v plné kráse,
podléhám tvé něze,
stesk však sedlá své černé kněze,
dívám se do očí stesku,chybíš mi,
bojím se,líbej mne prosím.

Svítá, stesk již do duše nevkročí,
byla splněna touha našich očí.
Dlaně společně se rosí,
srdce mé o polibek prosí.
Autor Carlos, 11.06.2007
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí