Být neviditelnou

Být neviditelnou

Anotace: Toto je báseň spojená s úvahou (a úvaha spojená s básní), o mém jednom velkém přání (název napovídá), které by mi stačilo zažít jen na pět minut:))

Být neviditelnou, jak krásné by bylo být.
Schovat se před světem, mít na chvíli klid.
Vidět chod věcí, lidí, všeho
a být i tak u toho.

Proč nejde být alespoň na chvíli mlhou,
bez starostí, problémů, bez lidí a obav?
Proč alespoň na chvíli nemůžu být sama sebou,
na chvíli se schovat a do ničeho, života a světa, nezasahovat?

Nebylo by nádherné odprostit se na chvíli od lásky, emocí, strachu, pýchy?
Vzít si, na hodinku, životní dovolenou,
být mimo vše a jen dívat se na koloběh života a........ trhat se smíchy?
Autor Teeya, 23.04.2005
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí