Strach

Strach

Anotace: neboj se budoucnosti ta je nejistá, děs se současnosti ať nemusíš ve zlém vzpomínat na minulost.

zbavit se ho pistolí
vystřelit ho pryč.
Vždyť to ani nebolí
jen mě strachu nič.

Nebojím se budoucnosti
děsí mě sama současnost.
Nechci znát okolnosti
Stejně budu mít vždycky zlost.

Záhadná sílá trhá mi srdce
nevím co s ní
rozdrtit ji v ruce?
jak najivní.

Nepomůžeš mi?
Autor Maddean, 11.06.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak? Sama nevím.

03.09.2007 17:59:00 | Maddean

naivní - jenom s "i", ale to je detail
jinak je to moc zajímavá básnička..
Copak tě to tak děsí na přítomnosti?
Pomoc? Jak by sis ji představovala?
:-)

03.09.2007 16:33:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí