Teď jsem to zase já...

Teď jsem to zase já...

Anotace: ...

Teď jsem definitivně selhala.
Moje hrdost topí se v troskách,
stejně jako já...ta hloupá,malá.

Teď jsem zkazila to co se zkazit dá.
Moje srdce krvácí
stejně jako já...ta pitomá.

Teď jsem zas tam,kde jsem byla.
Mám už dost,nemám žádnou sílu.
Ano,jsem to já...žiju zas tak,jak jsem žila.

Teď jsem skoncovala se životem napořád.
Byl stejně tak zkurvenej
Jako já...Tak kdo by mě měl mít rád.
Autor mosquito, 11.06.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná bude líp, možná ne, ale člověk se smíří se vším.

12.06.2007 07:41:00 | Azazen

tywoe, báseň jak o mě... :0/

11.06.2007 19:48:00 | Azachiel de Grim

bude líp:o)

11.06.2007 19:28:00 | STIMPRE

To je smutné...:(...

11.06.2007 19:25:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí