Krvavá nevěsta

Krvavá nevěsta

Anotace: Jaká dokáže být dívka ve svém nitru???

tóny písně váhavé,
toď svatební je zvuk,
šaty mají látky sbíhavé,
a vedle ní stojí, ten nevinný kluk.

z očí jí chtíč srší,
on polibek ji dává,
z nebe krev praští
a ona je ta pravá.

šaty jako nebe temné,
obepínají její hruť,
zvuky skladby jemné,
mají hořkou chuť.

on měl v životě vše,
a ona byla krutá,
o lásce mu lže,
chce aby zažil muka.

slepě ji on miluje,
ona nože chystá,
jeho tvá brzy zakryje,
krvavá nevěsta.
Autor PrincessTerinka, 11.06.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí