Akt Smrti

Akt Smrti

Anotace: ...

Navštívila tě ve tvém sídle,
že vstoupila bez klepání,
šimrá tě jemně na chodidle,
tvůj život má ve své dlani.

Nohy ti od špiček prstů hladí,
staré myšlenky v hlavě vidíš
život zdál se jak krátké mládí
a za jeho prožití se teď stydíš.

Pozdě, už to nenapravíš!

Uvědom si, není to snění!
Tiché, temné blouznění.
Mýliš se, myslíš si-li že je to noční můra.
Opravdu, objímá tě
kápí oděná chladná stvůra.

Hladí ti vlásek každý,
teď budeš spát navždy.
Autor Gazda, 11.06.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí