K 18tinám

K 18tinám

Anotace: Tohle jsem složila pro Máju k narozeninám. Kámoška z karate.

18tiny máš jen jednou,
tak je pěkně oslav!
Přestáváš být malé dítě,
životu se postav.

Mnoho zdraví, štěstí, peněz,
k tomu hodně LÁSKY,
anděl strážný ať tě hlídá
s blonďatými vlásky.

Anděl strážný hlídá z nebe,
kolem něj jsou hvězdičky,
mezi nimi vidím tvoji
utírá všem slzičky.

Je to hodná kamarádka,
kterých nikdy není dost,
stejně jako ona jsi Ty,
jsi tu lidem pro radost!

Krásné narozeniny a vstup do života dospělých!
Autor Rakasteta, 11.06.2007
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí