Sen

Sen

Anotace: ...Sny jsou víc než realita..

Kráčel jsem temnou ulicí a potkal anděla
Zeptal jestli mám život snadný a jsem šťasten.
Odpověděl jsem nevím prožil jsem mnoho
Zklamání bolesti a smutku prolil mnoho slz
Ale také prožil štěstí a radost ale nevím
Udělal jsem mnoho zlého ale i dobrého
I když své chyby mám přesto se snažím rvát
Nevím musím popřemýšlet a pak se vrátím a
Odpovím ti na otázku a pokračoval dál.

O kousek dále jsem potka přátelství a zeptalo
Se jestli mám přátelé odpověděl jsem že mám
Mnoho přátel ale jen pár kterým věřím a mám
Je vážně rád ano mám přátelé a jsem rád že
Jím mohu pomoct když potřebují oni pro
Mně dělají to samé a pokračoval dále.

Potkal jsem smrt a zeptala se jestli jsem připraven
Na smrt odpověděl jsem nevím mnohokrát
Bych to vše vzdal ale musím se svým problémům
Postavit a bojovat mám tu rodinu a přátelé a svou
Lásku ne nejsem připraven musím bojovat
Tak jako každý nikdo nesmí ztratit víru žít i když
Se to stává přes všechny strasti se musí bojovat
A pokračoval dále.

Potkal lásku a zeptala se jestli mám svou lásku
A já řekl ano mám je v mém srdci tak jako
V srdci každého z vás a každý jí musí najít
A já jí už našel jsi to ty a tebe miluji.

A pokračoval v cestě a potkal sám sebe
A to mi řeklo ano bojuj nevzdávej svůj
Život máš tu štěstí které je skryto ve tvém nitru
Hledej dál a snad nalezneš to co hledáš i když
Nevíš co to je….

Autor Mausik, 11.06.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrý Mausíku....líbí se mi tvuj přerývanej styl. Je to jako vlny v oceánu, kde se jedna noří do druhé;-)

Sice tomu chybí rým a časování je hodně volný....jenže se mi to nějak líbí.
A ty myšlenky....co dodat
...snad jen : Bojuj,
tohle musíš SÁM vybojovat.

15.06.2007 09:07:00 | Jacues W. Moucheron

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí