Nezařaditelná

Nezařaditelná

Anotace: co někdy chce a jindy nechce někam patřit

Možná je chudák
a ubožáci se jí věsí na paty.
Možná je naštvaná,
pěsti má věčně zaťatý.

Možná je šťastná za lidi kolem sebe,
krapet dojatá, když poslouchá "Buď a nebe".
Veselá s pihami od sluníčka,
malinkatá šedá myška.

S chlapem co utíká za ženou,
vzájemně naslouchající tlukotu srdcí.
Dva lidi co si svý chmury zaženou.

Pozorují Petřín z oprejskanýho okna
a ona by byla schopná
utéct sama před sebou - jen tak na chvíli
jen tak se ho dotknout jak křídla motýlí.

A ráno zas vplout do svý kůže
a jít vstříc normálnímu životu,
ale potřebuje slyšet, že může.

Je příliš plachá,
i když jí tak nikdo nevnímá
a často příliš tlachá
hlavně u skleničky vína.

Ale i když je někdy povrchní,
je taky jedna z mála
a potřebuje mít pocit že je tu s váma
A HLAVNĚ SE NECHCE CÍTIT SAMA.
Autor Květa, 12.06.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak nevím...je to můj příběh, nebo není...je... kdosi jej napsal za mě... :)

18.06.2007 01:03:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí