Rozmluva se zrcadlem

Rozmluva se zrcadlem

Anotace: ..kdo je ten koho vidíme v zrcadle?..

Nedokážu žít s tím prázdnem
uvnitř sebe.
Jenže Tobě nebyla dobrá
ani výplň ze zlata.

Nedokážu žít s pocitem,
že jediným mrknutím
dokážeš zničit vše,
co se mi kdy povedlo.

Nedokážu žít s tím,
že mi zalepíš pusu,
když se mi chce křičet
a mluvíš za mě,
když mlčím.

Nedokážu žít s tím,
že nemohu udělat jediný krok
bez Tvého dohledu
a také s tím že se před Tebou nikam
neschovám.

Nedokážu žít s Tebou!

Ale nemohu žít bez Tebe.
Autor vjeraa, 12.06.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí