SEN aneb komediantská

SEN aneb komediantská

Anotace: o tom jak se holka zamiluje do kluka od kolotočů !

Je to už dlouho,co jsi přijel s poutí k nám,
hned si se mně zeptal,jestli kluka mám.
já řekla po pravdě,že sama sem,
ty jsi mi jen řekl,tak si mě vem.
Moc ses mi líbil,měl jsi blonďatej proužek,
na krku korále a v uchu zlatej kroužek.
Nevím,co mě popadlo,chtěla jsem tě mít,
ale nemohla jsem uvěřit,že ty mě můžeš chtít.
Šli jsme se projít,už začínal den,
a já se budím ubrečená,že byl to jenom SEN.
Autor Savidge, 12.06.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny jsou ty největší prevíti !

12.06.2007 13:36:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí