Čarodějka

Čarodějka

Anotace: Já to vím.. až mě to děsí..

Já to vím
i Ty to víš
jsem čarodějka
umím čarovat
jak nikdo jiný
neumí

já a má hříšná kouzla
vedená chtíčem
sobeckých slz
co hrají si s Tebou
a s ním
s nimi...

Já to vím
i Ty to víš
jsem čarodějka

Chci to zastavit
ale nemůžu
je to jako droga

stačí jeden pohled
jeden letmý dotyk
malý, něžný polibek..

a tělem se rozline
teplý pocit blaha
uspokojení...

Chci to zastavit!
Zabít! Zničit! Zapálit!

ale nejde to..
nemůžu bez toho žít..
leč mě to ničí..

ničí mě
ničí Tebe
i ty ostatní

já to vím
i Ty to víš
já umím čarovat

hraju si
a zaklínám

a Ty se pořád
vracíš
zbitý
v poutech
z mé touhy

je to jako droga
bez které umřu
droga
co mě jednou zabije

zabije mě
zabije Tebe

i všechny ty ostatní...
Autor seed.misulka, 12.06.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Díky za kouknutí u mě.

13.06.2007 15:42:00 | Hančí

Láska, touha, chtíč, krásné čarování...

12.06.2007 20:37:00 | Bíša

Jo, to znám, něco chtít, třeba ze vzteku a na truc to udělat, i když vím, že nemám, nemůžu, že toho budu litovat-a stejně..no jako droga, no:-)

12.06.2007 19:22:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí