Bezcestná

Bezcestná

Anotace: intuitivní rychlobáseň z momentálního pocitu

Vlasy dlouhý pletou písně plný žalu,
když hraji v smutku na píšťalu.

Z not,
jež ztratily naléhavost,
stavím stany,
noc co noc,
na bednách alkoholu,
s etiketou -
i bez etikety.

Myji se postoji,
vlnami posedlostí,
vyčpělým pivem,
abych každé ráno vstoupil,
do stejné řeky...
Autor Lukk, 12.06.2007
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, hanele m., Puck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí