Poezie

Poezie

Anotace: - je vše co žijem i co bychom chtěli žít...

Poezie
roste v duši
semeno zaseté
formované
školou života

Poezie
nedbá co se sluší
obnažená těla
rozervaná srdce
citů nahota

Poezie hravá
hladivá lyrika
Poezie příběh
život básníka
Poezie láska
dětská říkanka
Poezie Kristus
boží schovanka
Poezie cesta
bloudění i cíl
Poezie výkřik
ze všech sil
Autor Heda, 24.04.2005
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí