čmárám....

čmárám....

Anotace: všechno počmárám...

Konec tužky okousávám, vlasy ve studené vodě máchám.
Lakuju si palec na chodidle, nikdo nikde – prázdná židle.
Na žluté lepící papírky čmárám po čem srdce toužebně touží...
Čmárám prstem do písku, oblak a špinavých pouličních louží.
Čmárám tvary, jež nemají tvar - jako to dokáží i ti největší malíři.
Čmárám všude všechno....nejostřejším, rudým kečupem po talíři.
Čmárám na stěny opuštěných domů, na kmeny ztrouchnivělých stromů.
Čmárám, ač vlastně nemám důvody...tak hážu mé čmáranice do vody.
Hážu a přitom si potichu přeji, ať alespoň pijavice ve vodě mé čmáranice u srdce hřejí.
...když už ne tebe...
Autor Livie, 13.06.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

čmárej tak dal je to moc pěkné Kavec

13.06.2007 14:42:00 | kavec

Načmárala si to moc hezky:)

13.06.2007 12:49:00 | melebele

velmi zajiímave a me s eto moc libi..s pozdravem Kšanda :)

13.06.2007 11:21:00 | Kšanda :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí