Tiše

Tiše

Anotace: ...dalsi splinova poetika... (To jsem tenkrat objevil texty pani Zuzany Navarove.)

Dívám se skrze tebe
A v srdci náhle sněží
Láska nás oba zebe
Jak film co právě běží
Co běží v letním kině
Jenomže odzadu
Co končí ve většině
Drtivých případů

Zítra je jako včera
I přes tu haldu prachu
Od rána do večera
Hledáme beze strachu
Z obavy z nevšednosti
Nic se však nezmění
Štěstí je od radosti
Radost je umění

Jsi tu a přesto v dálce
Rozkvetly sněženky
Už jako parní válce
Drtíš mé myšlenky
Uvnitř se nebe svírá
Jinak jsme bezpeční
V hlavě jen černá díra
S adresou zpáteční

Dívám se skrze sebe
A přes tu haldu prachu
Nevidím ani nebe
Zpívám však beze strachu
Zpívám ti v letním kině
Rozkvetlé romance
A pak se spolu líně
Dáváme do tance

V hloubce nám sice sněží
Ale jsme stále spolu
Nechápem o co běží
Hrajem si na mrtvolu
Každý z nás dvou se diví
Adrese zpáteční
A tomu že jsme živí
Živí a skuteční
Autor Petrik78, 24.04.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí