Slovo

Slovo

Anotace: Jedna z mych nejoblibenejsich pisnicek. Chtel jsem tenkrat napsat "Plihalovstinu" ...

Letělo slovo
Až za hory za lesy
Má milá kde že jsi
Spadlo až k ránu
Srdce nám zpívalo
My pili z noblesy
Na deštné pralesy
Na bílou vránu

Letělo slovo
A spadlo nám do uší
Nikdo však netuší
Co vlastně značí
Srdce dál zpívají
Třeba tím přehluší
Oblaka u duší
Těch jež se mračí
Autor Petrik78, 24.04.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí