Nechci

Nechci

Anotace: Už tě nechci, protože si se hrozně změnil, a už nesji tím koho sem tak moc milovala....je to jakoby si umřel a narodil se jakoněkdo uplně jiný, tak hrozně zlý, sobecký a chladný

Nechi tě už vidět a nechci tě už znát
nechci tě už slyšet na cokoli se ptát
Nechci už tě nikdy vidět se zas smát
nechci se už o tebe ani trošku bát

Nechci aby jediná myšlenka týkala se tebe
nechci už ten pocit co tak hrozně zebe
Nechci člověka co miloval mě moc
nechci už probrečet ani jednu noc

Já nechci člověka který dokáže jen ublížit
který dokáže nadávat a jen sebe tím ponížit
Já nechci tebe,ale chci někoho kým si dříve byl
nevím co se stalo, kéž by ses nikdy nezměnil...
Autor cestovatelka, 13.06.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí