Romantika v praxi:)

Romantika v praxi:)

Anotace: co vyvolá v obyčejném člověku představa rozkvetlé louky a hvězdného nebe nad hlavou...:))

Po lístku okvětním
bruslí kapka rosy,
já volán vábením,
co rozkoš nosí,
drtím Tě v náručí.
Láska, když poručí,
hvězdy se rozsvítí,
to krásné nebes kvítí.

Umět tak zpívat,
jak srdce mé by chtělo.
Tvoje líčko líbat,
jenž krásně by se rdělo.
Pak heřmánkem zmámen
blůzku Ti z ramen
shrnu během vteřiny
a pohltí nás květiny.
Autor DodgerKT, 24.04.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí