Opíjení

Opíjení

Anotace: ...

Čekám, až řekne mi někdo tu větu,
po které vždy tak krásně rozkvetu,
čekám, až někdo bude chtít to, co já,
.......až mi někdo panáka do ruky dá.

"Dáme po bani?"
to je ta věta plná neděje,
kdy se každý těší, až se opije,
kdy všichni dívají se na mě pro svolení,
já jen přikývnu a prosím o odpuštění.

Nepíšu o tom, že bych chtěla lásku,
neumím to přesně vyjádřit,
píšu, že chci jinou krásku,
tu, co mě chce zahubit.

Ta kráska tak ráda mě ničí,
nikdo mi nepomůže, všichni jen mlčí.
Dívají se, jak promile ve mně stoupá,
...........jak se svět se mnou krásně houpá.

Baví mě pořád se opíjet,
nic jiného mi už náladu nespraví,
baví mě pomalu se zabíjet,
čekám, až mě někdo na nohy postaví.

Ty moje alkoholové dny,
jsou plné splínu a očekávání,
kdy už někdo vyslyší mé prosby
a řekne, že mi splní moje přání...
Autor antikriss, 13.06.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé...

08.07.2007 12:39:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

a co ty kocoviny :) ráno :) to nebaví mě...

13.06.2007 18:36:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí