Nebe nebo peklo?

Nebe nebo peklo?

Anotace: 12.6.07 mi zemřel muj nejlepsi pritel, svou bolest nedokazu ani poradne vyjadrit:'( .. MAXI! pejsku můj!

Už vteřina bez Maxe, přináší nám smutek
Kéž pro něj udělat, ještě jeden skutek
Je mrtev :'( z nebe na nás kouká
A svou známou píseň, se slzami brouká

Je už šťasten, žádná bolest
On zpozorněl ten jed, tu lest
Která byla na krysy
Ony za hlavu nevisí!
Jed zapůsobil na Maxíka mého
Nikdy nezapomenu na něho

Pro něj nebe, pro mě peklo
Jak by nám to spolu seklo!
S ním, jakoby odešel i smích
Půjdu za ním a vezmu si líh
Pak létat budu s ním v oblacích..
Autor wigi.sama, 13.06.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

omlouvám se za chybu !! nevisí-měkké I

15.06.2007 14:07:00 | wigi.sama

Nevisí... ;)... chápu tě, taky se nám otrávil pejsek... ale už máme jinýho...

13.06.2007 17:13:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí