Láska je když...

Láska je když...

Anotace: To má být "ta" láska? Bohužel mi až nakonci došlo ze básnička by se měla asi rýmovat :-D

Když poprvé sem tě viděla
Když v parku sme se líbali
Když si za mnou v noci jezdil
Když si mne nemocnou za ruku držel
Když sem kvůli tobě šla za školu
Když sme se vídali tajně
Když jsme jeli na výlet
Když jsme se milovali
Když slavili sme společně Vánoce
Když jsme leželi jen tak vedle sebe
Když se nám taak moc po sobě stýskalo
Když mi bylo nejhůř...

Když řekl si mi že mě nemiluješ,
že mě nechceš, a že odcházíš.....
z mého pokoje, z mého života, z mého světa ...

Když pláču
Když vzpomínám
Když zdá se mi že umírám
Když života smysl ztrácím
Když na ulici se kácím
Když nepiju a nejím
Když pořád jen do blba hledím
Když dokážu myslet jen a jen na tebe
Když říkám "Bože, vem mě už do nebe"!
Když nebaví mě už žít
Když začínám pít
Autor cestovatelka, 13.06.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;-) třeba si napsala lepší báseň, než jsou některý veršovaný. ... mej se hezky a díky za hodnocení:-)

13.06.2007 18:24:00 | Mango-Holka

možná by se láska dala vyjádřit lépe ... si myslím tady to je jenom... řádky bez rýmu... jsou v tom pocity... no nevím radši nehodnotím...

13.06.2007 18:23:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí