Míjím Tě

Míjím Tě

Anotace: :(

Já tu jsem
a Ty tu nejsi

padám..
padám..
Míjím Tě

Kam jsi zmizel?
Schoval jsi se?

Nevím
Nevidím
Neslyším
Ztrácím...

Tebe, sebe
modré z nebe
co mě zebe

když se ode mě vzdaluješ...

Já tu jsem
a Ty tu nejsi

Kam si šel?
Odešel..
Odletěl..

Na křídlech vážky
bez urážky
a dešťové srážky
v krvi snové prášky

Možná
Snad
Nebo ne
co já vím..

jen
že Tě nevidím

Já tu jsem
a Ty tu nejsi

Můj poklade
rozplynutý
v mořské pěně

rozplynu se za Tebou

Pokud mě ještě chceš
pokud mě nevyženeš

Já nevím..

Nevím
proč Tě ztrácím..
Autor seed.misulka, 13.06.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

teeda tvoje básničky..naprosto úžasný ;) strašně to jde od srdíčka..moc se mi líbí..noo paráda krásně píšeš a úžasně se to čte...prostě klobouk dolů..

11.07.2007 21:34:00 | Mispul

Má to sílu touhy...

14.06.2007 01:59:00 | Bíša

Nádherné... moc se mi to líbí... vážně...krásné...

13.06.2007 19:02:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí