Něco.. někde... možná..

Něco.. někde... možná..

Anotace: ...

Všecičko je špatně
nenávratně
v tahu
tahu tažných koní
v uších mi zvoní

když čekám..

v uličce stínů
cizích splínů

v myšlenkách

Zavírám oči
v naději
že vše se stočí
správným směrem

smělém

se smíchem smutných tváří
co ze zvyku se páří
podle záznamu v kalendáři

zamíchám s nimi

co se asi stane?
můj tajemný pane?

Vybuchnou?

Možná

Nebo se rozplynou?

Možná

Umřou?

Ano, asi ano.

a já s nimi..

Bohu dík...
Autor seed.misulka, 13.06.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zvláštní, ale líbí se mi...

13.06.2007 20:07:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí