Nuda ve škole...

Nuda ve škole...

Anotace: Když byla nuda ve škole..

Ve škole je velká nuda
budu z toho brzo blbá
Vše ty nudné předměty
musím řešit (ale i ty)

Ty učební obory
nejdou mi teď do hlavy
bo tyhlety obory
nejsou však co bejvaly
Autor Kšanda :), 13.06.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí